Verzorging

Even snuffelen in de webwinkel.

Verzorging

Onder verzorgingsproducten verstaan wij niet alleen, zoals vaak gedacht, groomingproducten. 'Groomingproducten' is de algemene benaming voor middelen die uitwendig gebruikt worden voor algemene vacht- en behangverzorging en om het paard exterieurmatig goed voor de dag te laten komen op evenementen.
Onder Verzorgingsproducten verstaat Paard en Zorg voornamelijk, naast een aantal middelen uit de groominglijn, producten voor de verzorging van onder andere wonden, mok, schimmelinfecties en overige huid/vachtaandoeningen. Ook zaken als ontsmettende shampoo's en reinigingsmiddelen vallen onder het kopje 'Verzorgingsproducten'.

---------------------------------------------------------------------------

Wanneer welk product gebruiken

Net als bij supplementen verwijzen wij u bij ernstige aandoeningen of twijfel naar uw dierenarts. Gebruik nooit zomaar een verzorgingsproduct als u niet zeker bent van wat het product is, wat de aandoening precies is, de aard ervan of van de oorzaak.
Bij veel producten is een duidelijke omschrijving en toepassingsaanwijzing gegeven, mocht u toch nog vragen hebben of af willen wijken van de aanwijzingen, neemt u dan eerst contact op met uw dierenarts of met Paard en Zorg.